Vertel eens wat over jezelf…
Ik ben een veelzijdige ondernemende vrouw, die positief in het leven wil staan. Ik kom uit Leiden, maar woon nu twee jaar in Noordwijkerhout samen met mijn dochter Jaelynn. Ik ben afgestudeerd voor schoonheidsspecialiste en werk op het secretariaat op een particuliere school.

Wat zijn je passies?
Naast toneel van alles met dansen en bewegen. Ik heb 9 jaar op stijldansen gezeten en 7 jaar zelf les gegeven. Nu geef ik Zumba lessen. Vind het belangrijk om een sportieve levensstijl erop na te houden.

Waarom ben je toneel gaan doen?
Ik ben altijd vrij onzeker geweest en heb een moeilijke periode achter de rug. Ik wou dit afsluiten en mezelf verder ontwikkelen. Wilde mezelf durven te tonen. Daadkrachtig voelen. Mijn grens verleggen, ‘in the spotlights’ durven te staan en andere vermaken. Daar actrice nog een stap te ver was, dacht ik aan amateurtoneel. Heb veel toneelverenigingen aangeschreven en kwam uiteindelijk terecht bij Maskerade. Daarnaast heb ik nog een training theatersport (improvisatie) gevolgd samen met een goede vriend en tevens medespeler Sebastiaan van Tol

Wat vind je van Maskerade?
We zijn een echte hechte club die familiair met elkaar omgaat. Ik voel me er erg thuis en hoop nog vele jaren voor Maskerade op de planken te mogen staan.

Wat vind je je leukste gespeelde rol?
Mijn leukste stuk tot nu toe ‘Goedemorgen juffrouw Duif’ waarin ik Alie Kefbek speelde.