Informatie:
Blijspel in drie bedrijven door Ulla Kling.
Gespeeld op vrijdag 13 en zaterdag 14 april 2018.

Het verhaal
Op het moment, dat we met de Durlingers kennismaken, blijkt het hoofd des huizes in ‘n kuuroord te vertoeven. Zoon Mike is niet zo kapot van werken en reageert zijn overtollige energie liever af op een drumstel. Trixy, die in Mike de geëigende partner ziet, wordt door hem volkomen genegeerd.

Meier, de beste secretaresse ter wereld, en in voortdurend gevecht met de computer, legt het, om in stijl te blijven, aan met de beste man van de wereld, die uiteindelijk een huwelijkszwendelaar blijkt te zijn.

De alleenstaande buurman, meneer Pronk, wordt een gelukkig man, omdat hij bij de Durlingers van alles mag komen repareren. Dat de schade achteraf groter is dan voorheen, mag de pret niet drukken.

Janine Durlinger, die tijdens de afwezigheid van haar man een grote opdracht aan land wil trekken, is opofferingsgezind genoeg, om daarvoor met haar broodheer te flirten. Zij wordt echter geplaagd door achterdocht, als ze, tijdens een telefoongesprek met haar man, op de achtergrond vrouwelijk giechelen hoort.

Er is dus wel ‘t een en ander te doen in deze familie, die echter van geluk mag spreken, dat er nog een oma in huis is, die het een en ander in goede banen weet te leiden.

Rolverdeling:
– Janine Durlinger, Jennifer Borst
– Mike, Cas van den Berg
– Oma Koreman, Marina Zonneveld
– Pamela Meier, Vicky Gressie
– Meneer Pronk, Jan Grimbergen
– Trixy, Sheila

Regie: Lida Brama en Jan Grimbergen
Grime: Jennifer Borst
Souffleur: Daan Hendriks
Toneelmeester: Ina Engelbarts
Decor: Onder leiding van Jan Grimbergen

De foto’s zijn gemaakt door Samuel van Tol Fotografie.